gastbok.gif (2958 bytes)         
Läs eller skriv i TORE and the NO SMOKERS®
gästbok!
HEM | BANDET | SPELNINGAR | BILDER | LÅTTEXTER | HISTORIA | WEBSHOP | GAGE | LÄNKAR | @ KONTAKT


PRESENTATION AV BANDET

trummisclose.gif (17066 bytes) Conny Carlsson (TRUMMOR)
Grundade bandet 1998 och hittade även på det udda namnet TORE and the NO SMOKERS. Conny är trummisen som skrivit flertalet av TORE and the NO SMOKERS musik och det flesta av deras texter. Conny började sin karriär som trummis genom att bygga ett helt trumset av gamla plåtburkar. Han är en äkta båtflykting som är född och uppvuxen på Sveriges största ö… Gotland! Bor sedan många år på Södermalm i Stockholm med sin fru och deras tre barn.
Mer info om Conny


Christoffer Carlsson(SÅNG)

Är Connys lillebror! Vilket betyder att han också är född och uppvuxen på Gotland. Stället där bröderna Carlsson växte upp heter VIBBLE och ligger strax söder om Visby. Christoffer flyttade till Stockholm 1999 och bor nu med sambo i Hagsätra i södra Stockholm. Skrev låttexter i tidig ålder med började sjunga vid 25 års ålder då han startade Realmetal bandet Behold. Har varit TORE and the NO SMOKERS sångare sedan 2005.
Mer info om ChristofferAndreas Augustsson (BAS)
En riktig skön Gotlänning som faktiskt föddes i Stockholm! Som 0-åring flyttade han med sina päron till Gotland där han växte upp. Stället var Västerhejde och han gick faktiskt i samma skola som Conny och Christoffer dvs. i Västerhejde skola. Andreas började tidigt intressera sig för den hårdare musiken. Har spelat i ett flertal band och förutom bas kan han även spela gitarr! Bor även han på Södermalm i Stockholm. Är den medlem som varit längst i TORE and the NO SMOKERS näst efter Conny.
Mer info om Andreas

Robin Larsson (GITARR)
Är killen som inte gav sig innan han fick vara med och lira med TORE and the NO SMOKERS! När han nu äntligen är medlem spelar han så att händerna glöder! Robin är "minstingen" i bandet, han är yngst men däremot längst, hela 2 meter och har 49 i skostorlek!!! Robin lever för musiken och hinner även med att spela i ett annat band som heter Two Cat Combo, när han inte står på scen med TORE and the NO SMOKERS. Han är född och uppvuxen i Enskede i södra Stockholm. Bor i en stor härlig lägenhet i Farsta Strand, där lagar han gärna mat och bakar bröd som han sedan bjuder sina vänner på. Robin är den enda i bandet som inte har växt upp på Gotland, men i smyg älskar han även den underbara ön i Östersjön.
Mer info om RobinSNUTTIS (GOSEDJUR)
Kallas i barnamun för TORE and the NO SMOKERS femte medlem. Ingen vet hur gammal Snuttis är men han lär enligt legenden härstamma från ett förråd på Fritidshemmet Lusthuset på Ålstensskolan i Bromma som ligger i västra Stockholm. Där upptäcktes han av TORE and the NO SMOKERS i slutet av 1990-talet. Snuttis blev redan från början ett vikigt inslag i TORE and the NO SMOKERS scenshow. Andreas var killen som fastnade mest för Snuttis och lär var den i bandet som gosar mest med honom. Enligt säkra källor återfinns Conny innanför pälsen, konsert efter konsert. Vid tre tillfällen i TORE and the NO SMOKERS historia har dock läraren Anita Päres-Palmer från Bromma dansat inuti pälsen.
Mer info om Snuttis

 

KOLLA PÅ VIDEO!


Här kan du se en liten snutt med musik och sång från en av de berömda TORE and the NO SMOKERS® konserterna!


Klicka på bilden!TOREVIDEO!

barn_ears.gif (28571 bytes)

En ung "Torerockare" med egna öronproppar!

  TORE and the NO SMOKERS® 2006 Contact